Töihin Meditaan

Oikeasti kiva työpaikka

Anne-Valisaari”Parasta Meditassa on mukavat työkaverit. Useimmat projektit tehdään tiimissä, toimivia ratkaisuja luodaan yhdistämällä rautaisten ammattilaisten näkemykset. Samalla jokainen oppii uutta. Meditalaisuus on asenne.

Haluamme kertoa asioita, joilla on merkitystä asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvä lopputulos vaatii toimialaseurannan ja yhteistyön lisäksi intoa kiinnostua uusista asioista ja taitoa paketoida viestit löydettävään ja vastaanottajaa kiinnostavaan muotoon. Kannamme vastuun tekemisistämme, siksi työhön kuuluu myös riskien ennakointi osana maineen hallintaa.

Osaamisen kehittämiseen panostetaan myös. Työstään innostuneet ja osaavat ammattilaiset tekevät sen Meditan, josta olen ylpeä.”

– Anne

 

Tommi-Pitenius”Meditassa pääsee käyttämään taitojaan monipuolisesti, sillä käytössä ovat kaikki viestintäkanavat ja asiakkaat tulevat eri toimialoilta. Uutta saa opetella koko ajan. Käytännössä samana päivänä voi esimerkiksi kirjoittaa tiedotteen metsäkuormaimesta, osallistua ikkuna-animaation suunnitteluun, pyörittää Google- ja Facebook -mainontaa ja pohtia palaverissa miten uusi tuote saadaan lanseerattua.

Työn ja vapaan yhteensovittaminen on Meditassa helppoa, etätyö on arkea, samoin joustot puolin ja toisin. Työsuhde-edut ovat erinomaiset. Pienessä firmassa työntekijän ja työnantajan yhteispeli sujuu. Olen nähnyt monia työpaikkoja, mutta missään ei ole ollut niin reilu meininki kuin Meditassa.”

 – Tommi 

Meditalaiseksi?

  • Haluatko osaksi avointa, reilua ja toisia tukevaa työyhteisöä?
  • Oletko b2b- tai b2c-viestinnän ammattilainen tai haluatko sellaiseksi?
  • Oletko kiinnostunut teknologia-, teollisuus-, infra- tai energia-aloista?
  • Osaatko kirjoittaa sujuvasti suomeksi ja englanniksi?
  • Oletko kehittymishaluinen, aikaansa seuraava ja utelias tyyppi?

Jos vastasit kyllä, saatat olla oiva meditalainen. Katso siis seuraava kohta.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista. Jätä avoin hakemus Tiinu Wuoliolle tai soita.